Potenciem la industria Feta al País

Fabricar al País

  • La situació econòmica actual ens fa ser més actius i donar suport a la indústria catalana, tot solidaritzant-nos amb les empreses que potencien la creació de llocs de treball i el producte nacional.
  • Gràcies a l’experiència i al saber fer d’aquesta indústria podem adaptar-nos a les necessitats de cada comanda, siguin grans o petites quantitats.
  • Acabats de qualitat fets a casa: confeccions preparades per fer petites produccions en temps curt i amb una qualitat fora de tot dubte.
  • MÓN SOSTENIBLE També volem que entre tots fem el món més sostenible fent servir els productes de proximitat, sense costos energètics i de transport massa elevats.

Filatura

La filatura per fabricar les "sarges i popelins" per fer les camises, els pantalons i els mocadors son comprades a empreses que distribuexen a les teixidories fils per el seu consum.


Teixidoria

Aquests teixits de poliéster-cotó i cotó 100% es teixeixen a telers especialistes en fer petites quantitats


Estampació

Els mocadors i les samarrates es fabriquen fent servir l'estampació digital o la serigrafia que ens permet fer petites sèries estampades.


Acabats

Acabats de casa nostre de qualitat i amb un gran treball per acoplar-se als nous temps, ens faciliten les entregues en un temps rècord dels nostres productes


Confecció

Unes confeccions preparades per a fer petites produccions en temps curt i amb una qualitat fora de tota dubte.

Fes-nos un comentari

Informació