Vestuari per a falconers

Camises Colles

Camises especials falconers de pol-coto 50/50 de sarga. reforçada per l'espatlla i de color blanc. amb l'escut de cada colla.

Pantalons blancs

Pantalons de pol-coto 50/50 amb goma a la cintura, travetes pel cinturó i cordó per lligar. especials per a castellers. A més a més totes les talles incloent per a nen/nena de 6 mesos a un any

Mocador falconers

Mocador de cotó 100% amb els punts rongeats per a que es es veguin per les dues cares. El fem brodat, estampat o amb vinil, a gust de cada colla. L'autèntic mocador casteller!!!

Samarretes colles

Samarretes de coto 100% en diversos colors, personalitzables amb l'escut o imatge serigrafiada.

Faixes fetalpais

faixes de diversos amples i diverses llargades i colors. Totes les mides per a les colles.

Tapaboques personalitzats

Tapaboques/tapacolls de poliester microfibres 100% preparat per a multiples funcions amb els punts blancs típics dels les colles castelleres. També es possible personalitzar-lo a gust de la colla.

Bosses a mida

Del mateix color de la camisa de la colla i personalitzable amb l'imatge de la colla.

Complements

Fets amb mocador de punts

Fundes casc

Fundes de casc de poliamida elàstica prepararts pels casc de dosos i enxanetes personalitzables i homologats per la coordinadora

Domassos personalitzats

Domassos fets de poliester 100% o polièster-cotó a mida, amb estampats serigrafiats a un o varis colors, ens encuidem dels motllos, del color del domàs i de disseny si cal. Mides petites de 40x75 o de grans per fer tamanys especials.

Vestuari tèxtil a mida pels falconers