Productes ANTI COVID

Disposem d'un gran ventall de productes anti covid

Filtres actius

Pantalla de protecció Pantalla de protecció 2
Disponible
Inici

Pantalla de protecció

PANT001
6,00 €
Pantalla de protecció  Reutilitzar | Reciclar | Reduir Pantalla de protecció fetes de PVC transparent de 400 micres Autoregulables per posar al cap. Mides A4 21 x 29,7 cm
Disponible
114,95 €
Pantalla protectora enrotllable de PVC Cortina enrotllable transparent de PVC molt flexible per a la protecció de zonas d'oficinas i negocis. Fàcil neteja Regulable en altura Cadeneta al costat. Opció motoritzable sense instal-lació electrica consultar amb nosaltres per: email info@fetalpais.cat o tfn. 938734610 Escolliu l' AMPLE i l' ALT en cm.
Disponible
54,45 €
Pantalla de protecció separadora  Reutilitzar | Reciclar | Reduir Pantalla de protecció separadores fetes de PVC transparent i de PETG amb obertura a la part inferior Tres mides, escull una!!!
Detergent Netejador Detergent Netejador 2
Disponible
Detergent Netejador de superfícies BAC 97-F "Le chemin de fer" Amb amoni cuaternari i extracte de pi Desinfecta tot tipus de superficies  Portar guants per netejar Polvoritzar en el drap i netejar la superficie. 1 botella de 1 litre amb polvoritzador i es pot reomplir          (15 botelles a cada caixa)
 2
Disponible
 Atomitzador DRY CLEAN per desinfecció de tèxtils i sabates Reutilitzar | Reciclar | Reduir atomitzador amb aromes cítrics color transparent aplicació directa  desinfectant específic de la roba i sabates Envàs de 300 ml reutilitzable   (25 unitats en una caixa)
gel hidroalcoholic gel hidroalcoholic 2
Disponible
Gel hidroalcohòlic amb aromes  Reutilitzar | Reciclar | Reduir líquid de color transparent Suaument perfumat Miscibilitat completa amb aigua Neutre: no irrita la pell 1 botella 500 ml i es poden reomplir         (1 caixa conté 20 botelles) DISPONIBLE TAMBÉ EN ENVASOS DE 25 LITRES I 250 LITRES
Complement Mascareta ANTIBAF Complement Mascareta ANTIBAF 2
Disponible
Inici

MOUTHACHE | ANTIBAF

MOUTHACHE
1,20 €
MOUTHACHE | ANTIBAF Petita peça d'escuma que es col·loca sota el nas abans de posar-se la mascareta i té les següents propietats: Evita que s'entelin les ullleres (de sol i de veure-hi) No permet la inhalació constant del diòxid de carboni Afavoreix que la mascareta no tingui moviment. Impedeix la pressió de la mascareta al voltant de la boca. ARTICLE...
Veient 1-7 de 7 producte(s)

Aquest lloc fa servir galetes per prestar els seus serveis, personalitzar anuncis i analitzar el trànsit. Si el fas servir, s'entén que acceptes el seu ús.