Avis Legal

Referent a la Web:

Referit a la web www.fetalpais.cat (d'ara endavant lloc WEB) propietat FETALPAIS. S. L. Inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona. Tom . Foli . Secció 1 Fulla CIF: B-66920166 (d'ara endavant Fetalpais.cat). L'ús d'aquest LLOC WEB implica l'acceptació dels TERMES I CONDICIONS establerts en aquest Avís Legal, havent de cessar en el seu ús immediatament si no accepta algun d'ells.

A) Continguts i referències a la propietat intel·lectual i industrial

1. El contingut d'aquest LLOC WEB: estructura, ordenació, textos, imatges, so, documents, bases de dades, codis font, vídeo, etc ... (d'ara endavant CONTINGUT), és propietat de Fetalpais.cat i està protegit per les lleis de propietat intel·lectual AVISOS SOBRE ELS CONTINGUTS

2. No està permès distribuir, modificar, transmetre, reexpedir, exhibir o usar el CONTINGUT d'aquest LLOC WEB, total o parcialment, per a alguna finalitat comercial o pública sense el consentiment escrit d'Fetalpais.cat.

3. L'ús no autoritzat d'aquest LLOC WEB o del seu CONTINGUT pot violar les lleis de propietat intel·lectual, propietat industrial, drets personals, drets de publicitat i de comunicació, llei de la competència i altres regulacions. Fetalpais.cat declina qualsevol responsabilitat derivada d'aquests possibles usos no autoritzats.

4. Els noms, marques i logotips propietat de tercers, exposats en aquest LLOC WEB, estan protegits per les seves respectives polítiques legals.

5. Fetalpais.cat no garanteix l'exactitud o exhaustivitat dels CONTINGUTS d'aquest LLOC WEB, i rebutja qualsevol responsabilitat derivada d'aquestes possibles irregularitats en la informació. 6. Fetalpais.cat es reserva el dret de canviar, ampliar o modificar els CONTINGUTS d'aquest LLOC WEB en qualsevol moment i sense previ avís.

B) Responsabilitat limitada

6.1. Fetalpais.cat no es responsabilitza de l'ús que Un. pugui fer de la informació i serveis disponibles en aquest LLOC, ni de possibles infraccions de drets de tercers que puguin cometre's per persones que facin ús de forma fraudulenta dels permisos d'accés a est LLOC WEB.

6.2. L'interès de Fetalpais.cat és que aquest LLOC WEB funcioni en perfectes condicions i compleixi la finalitat per la qual ha estat creat, àmpliament descrita en el propi Assetjo Web. En cap cas Fetalpais.cat, els seus subministradors o terceres empreses esmentades en aquest LLOC WEB es responsabilitzen de possibles anomalies en el seu funcionament (interrupcions del servei, virus informàtics, sobrecàrregues en Internet...), ni que aquesta finalitat no coincideixi amb l'ús que Un. vol fer d'ell. Davant possibles incorreccions o *malfuncionamientos, Fetalpais.cat posarà tots els mitjans tècnics disponibles al seu abast per solucionar aquests problemes en el menor termini de temps possible.

6.3. Fetalpais.cat adverteix que l'ús que Un. faci del LLOC Web i de la informació aquí continguda, és exclusivament de la seva responsabilitat, i no garanteix que determinades operacions, enllaços o tractaments puguin ocasionar la visualització de continguts que puguin ferir la seva sensibilitat o provocar danys.

6.4. No està permès l'ús dels serveis que Fetalpais.cat ofereix per a la distribució d'informació de caràcter ofensiu, obscè, pornogràfic, d'apologia del terrorisme, ni qualsevol tipus d'invitació a la comissió d'un delicte o que atempti contra la dignitat de les persones. Fetalpais.cat cooperarà, en la mesura de les seves possibilitats, si és requerit per ordre judicial o per les autoritats competents, a la identificació de les persones responsables d'aquells continguts que violin la llei. -

C) Política de Privadesa i confidencialitat de dades

1. Revisi nostra Política de Privadesa per conèixer al detall els termes i condicions sobre la protecció de les dades emmagatzemades en aquest LLOC WEB.

D) Condicions generals d'ús

1. Revisi nostres Condicions Generals per conèixer al detall els termes i condicions sobre l'ús, la compra i contractació de productes i serveis en aquest LLOC WEB. Fetalpais.cat podrà modificar aquests:

TERMES I CONDICIONS

actualitzant aquest Avís Legal, per la qual cosa se li recomana que ho consulti amb una periodicitat raonable per si s'han produït canvis en els mateixos. Les possibles modificacions que es produeixin en aquest Avís Legal entraran en vigència en el mateix moment de la seva publicació. Si té qualsevol dubte en relació a aquest Avís Legal .

MÓN SOSTENIBLE

Fem entre tots un món més sostenible. mirem de fer servir el producte proper, evidentment a un bon preu, però intentem no fer ús dels productes que tenen un cost pel món mes elevat que el que es el diner. intentem buscar productes que no necessitin vindre de l'altre punta del món, amb uns costos energétics i de matéria prima elevadíssims i que a la llarga ajuden a no fer el món que volem donar als nostres fills.

Aquest lloc fa servir galetes per prestar els seus serveis, personalitzar anuncis i analitzar el trànsit. Si el fas servir, s'entén que acceptes el seu ús.